2014. októberi események

- okt. 3. Debrecen, Ősz utcai óvoda: Legyél te is a méhek barátja: méhészeti bemutató és kézműves program (Ősz u. 1. 9:30)

- okt. 4. Idén is részt veszünk az európai “Élő táj hét” (Landlife week) rendezvényein, Kisgyőrben vezetett túra lesz a “Galya tanösvényen” bővebben: http://www.landlifeweek.eu/events/nature-trail-walk/

- okt. 4. Állami gondozott gyerekek látogatása a Természet Házában, előadás az Élővilágbarát kertről, a helyi néphagyományokról, tanösvény-látogatás, kézműves program, lovaglás

- okt. 7.  Debrecen, Svetits óvoda: Legyél te is a méhek barátja: méhészeti bemutató és kézműves program (Szent Anna u. 20-26. 9:30)

- okt. 9. Két általános iskolai osztály (Kisgyőri Ált. Isk.) látogatása a Természet Háza tanösvényen.

- okt. 10. A Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája látogatása bemutató méhészetünkben (Debreceni Egyetem Botanikus kertje)

- okt. 11. Részt veszünk a Bemutató Csillagvizsgálók Országos Találkozóján Jászberényben, ahol előadást tartunk a Kisgyőri Gaia Csillagdáról

- okt. 13. Hajdúszoboszló Bocskai Rendezvényközpont: Előadás z Élővilág-barát kertről (Hősök tere 17. 15 óra)

- okt. 15-18. A sepsiszentgyörgyi Vadon Egyesület meghívására Erdélybe látogatunk az ottani csillagoségbolt-park tervek segítése céljából, és együttműködési megállapodást írtunk alá a Vadon Egyesülettel és a Magyar Csillagászati Egyesülettel.

- okt 16. Debrecen, Svetits óvoda, Méhecske csoport: Legyél te is a méhek barátja: méhészeti bemutató és kézműves program (Szent Anna u. 20-26. 9:30)

- okt. 17. Nyíregyháza, Ökoiskola nyílt nap: az egyesület programjainak bemutatása, előadás az Élővilágbarát kertről (Nyírségi Civil Ház, Damjanich u. 4-6., 14 óra)

- okt. 20. Debrecen, Ibolya utcai Ált. Iskola: Legyél te is a méhek barátja: méhészeti bemutató és kézműves program (Ibolya utca 3., 13 óra)

okt. 21. Debrecen, Árpád Vezér Ált. Iskola: Legyél te is a méhek barátja: méhészeti bemutató és kézműves program (Böszörményi utca 150., 14 óra)

okt. 28. Debrecen Boldogkert: előadás a Boldogkerti Kertbarát Körben (Bárány u. 24., 16 óra) az Élővilágbarát kertről


Térkép nem érhető el

Időpont:
2014. okt. 1. (szerda) - 2014. okt. 31. (péntek)
Egész napos

Kategóriák: