2015 februári események

- febr. 4. Támogatásunkkal odúk kihelyezésével szalakótavédelmi program indul Berettyóújfalu térségében. 

Beszámoló a programról: Odú telepítés Berettyóújfalu környékén

- febr. 6. Felterjesztettük a Hortobágyi Csillagoségbolt-parkot a Hajdú-Bihar megyei Értéktárba.

- febr. 7. Egyesületünk és az Androméda Csillagvizsgáló Egyesület tagjai közös észlelést folytattak a kisgyőri Gaia Csillagdában. Zsámba István fotója a Q2 üstökösről megtekinthető a Csillagda oldalán.

- febr. 9. A Hajdú-Bihari Napló Agóra levelezőlistáján részt vettünk a Nagyerdei Parkban végzett cserje kivágással kapcsolatos egyeztetésben. Kezdeményeztük a Nagyerdei Park Természetvédelmi Terület kezelési tervének elkészítését. A vita nyomán a cserjék kivágását felfüggesztették. A témáról a Hajdú-Bihari Naplóban megjelent cikk.

- febr. 12. Jelentkeztünk be a VI. Magyar Tájökológiai Konferenciára ahol a fényszennyezés ökológiai aspektusairól fogunk előadást tartani.

- febr. 15. Pályázatot nyújtottunk be a HUNG-2014 C kódjelű, a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatása témában.

- febr. 18. Honlapunkon közzétettük a 2014-es munkánkról szóló beszámoló és a 2015-ös munkaterv tervezetét (a végleges beszámolót és munkatervet a közgyűlésünk fogadja majd el).

Szöveges beszámoló 2014-ről és 2015 évi munkaterv

- febr. 23. Megbeszélést folytattunk a debreceni Polgármesteri Hivatal illetékeseivel együttműködési megállapodásunk megújításáról.


Térkép nem érhető el

Időpont:
2015. feb. 1. (vasárnap) - 2015. feb. 28. (szombat)
00:00

Kategóriák: