Svájci Alap 2012-13 – Svájci-Magyar biodiverzitás-védelmi projekt

A projektban a MTVSZ partnereként vettünk részt.

Leírás:

Az MTVSZ és a Pro Natura együttműködésének folytatása a biodiverzitás védelem humán és anyagi forrásainak bővítése érdekében

Projekt időtartama: 2013. április 1 – 2013 augusztus 30.

E projekt tovább erősíti a partnerséget a két szervezet között és új területeken alakít ki együttműködést a közös cél érdekében. Egyrészt a társadalmi részvétel, önkéntesség szélesítését célozza, másrészt elő kívánja segíteni, hogy növekedjenek Magyarországon a biológiai sokféleség megőrzéséhez szükséges anyagi források, javuljon azok költség-hatékony felhasználása. Ez utóbbit részben a hatékony svájci program-finanszírozások megismerésével, hazai alkalmazásának elősegítésével, illetve az EU-s források ezen célú bővítési lehetőségeinek megvizsgálásával, és javaslatok kidolgozásával tervezzük. Tevékenységek: tanulmányút, civil javaslatok készítése biodiverzitás-védelmi finanszírozásra, képzés az önkéntességről, tagszervezeti önkéntes akciók, sajtómunka. TPPA/2012/09/19 projekt.

——————————————————————-

Az MTVSZ és a Pro Natura együttműködésének erősítése a biológiai sokféleség megőrzése területén

Projekt időtartama: 2012. március 1 – 2013 május 31.

A tevékenységek hozzájárulnak ahhoz, hogy a társadalom és a döntéshozók szélesebb köre megértse: a biológiai sokféleség és az ökoszisztéma szolgáltatások megőrzése napjaink egyik legfontosabb gazdasági érdeke, enélkül a társadalmi-gazdasági egyenlőtlenségek csökkentése nem lehetséges. A svájci partner hazájában és nemzetközi szinten is elismert természetvédő szervezet, a Föld Barátai svájci tagja.

A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg (TPPA/2011/09/14)…

A projekt bővebb leírást ide kattintva elérhető.

Ez a bejegyzés a követekző katergóriá(k)ban lett közzétéve: Projektek