Phil Chandler workshopja

2014 novemberében vendégünk lesz az alternatív méhészet kiemelkedő alakja Philip Chandler (korábban a Buckfast-i Apátság méhésze), a Friends of the Bees nemzetközi szervezet vezetője..

November 13-án előadást tart az érdeklődők számára (ennek helyszíne még szervezés alatt áll), majd 14 és 16 között a Kisgyőri Természet Házában tart kurzust a Top Bar Hive-ről és használatáról, melyet magyarul talán felsőléces fekvőkaptárnak fordíthatunk (a témában a Méhészet 2011. 2. számában írtunk olvasói levelet).

Ez a méh és méhészbarát kaptártípus a természetes méhészkedéshez kiválóan alkalmas, és külföldön már nagyon népszerű, nálunk viszont még alig ismert.

A programon (melyen a szinkrontolmácsolás biztosított) kb. 15-18 fő vesz majd részt, akiknek pályázatunk révén kedvezményesen tudjuk biztosítani a szállást (a Kisgyőri Faluházban, turistaszállás jellegű) és étkezést (péntek vacsora, szombat büféebéd, vacsora, vasárnap ebéd), illetve minden résztvevő kap egy példányt Phil Chandler Barefoot Beekeeper című könyvének magyar fordításából.

A résztvevőktől 5000 Ft hozzájárulást kérünk a pályázat önrészéhez (erről természetesen számlát adunk).
Az érdeklődők egyesületünk ronaorzo@gmail.com e-mail címén jelentkezhetnek 2014. augusztus 31-ig. A jelentkezőktől rövid bemutatkozást kérünk. A részvételt szeptember elején igazoljuk vissza.

Legyél te is a méhek barátja projektünk  a Svájci Hozzájáruláson keresztül a Svájci  Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Swiss Contribution_magyar

 

okotars_allo_szines


Loading Map....

Időpont:
2014. nov. 14. (péntek) - 2014. nov. 16. (vasárnap)
14:00

Helyszín:
Természet Háza

Kategóriák: